lauantai 8. syyskuuta 2012

Täällä taas!


 
Hei, Emilia täällä taas! ja tervetuloa uudistuneeseen blogiin! (toivottavasti tykkäätte) Tarkotus on siis aloittaa blogi aivan alusta ja keskittyä enempi postauksien sisältöön tekstien että kuvien osalta. En halua pitää blogin pitämistä ''pakko pullana'' vaan haluan postailla silloin kun siihen on jotain aihetta ja fiilistä! (--:
No, ensinnäkin esittelen itseni uudestaan varsinkin uusille lukijoille, jos niitä sattuu tähän nyt ilmestymään. (mikä olisi ihan kiva juttu :>):
 Olen Emilia 16 vuotta, asun Pornainen nimisessä peräkylässä, mikä on lähellä Järvenpäätä jos joku ei tiennyt.
Harrastan valokuvausta, piirtämistä, innostaja(isos)illoissakäyntiä, vähän kitaraa, lenkkeilyä ja maanantaista lähtien kuntonyrkkeilyä.
Alotin syksyllä Järvenpään lukiossa kuvataidelinjalla.
En osaa kuvailla itteeni, joten sanon ihan varoituksena olevani toisinaan ihan outo ja epäselkeä ihminen, joka miettii toisinaan asioita aivan liikaa mikä voi johtaa siihen että jotkin typerämmätkin asiat jäävät päähän vaivaamaan pitkäksikin ajaksi. :D
Ja näin lopuksi haluan toivottaa hyvii jatkoi ja lukunautintoa blogini parissa jos päädytte kiltisti tätä lukemaan!
-Emilia


6 kommenttia:

  1. Sä kirjotat ihan sairaan nätisti (: ja oot ihan sika nätti! pakko kysyy viel et mitä toi sun huulipuna on sopii hyvin sulle (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitoskiitos kommentti lämmitti sydäntä! Ja toi huulipuna on l'orealin color riche intense 377 (:

      Poista
  2. Missä sä alotat sen kuntonyrkkeilyn? Paikkakunta ja seura? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iha tos Pornaisis parin kaverin kaa, tais olla mäntsälän kansalaisopiston (:

      Poista
  3. OI EMPSU olet tavattoman kaunis!! Huulipuna pukee sinua hyvin ja suosittelen sen käyttämistä varsinkin näin syksyllä!:))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hah, saa vaan arvata kuka siellä on ollut kirjottamassa :D! juu ja huulipuna on iha oiva keino muuten räjähtäneelle ilmeelle, piristää mukavasti! (:

      Poista