keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Having one of those days when your hair looks like hagrids

Jokaisella on varmaan ollut joskus ''bad hair day''. Silloin todennäköisesti laitat hiukset kiinni nutturalle, tai jätät ne välinpitämättömästi auki ja kärsit sen takia vitutuksesta koko loppupäivän. Mutta entä sitten kun nämä huonot hiuspäivät alkavat hallita elämääsi?..ja niinä todella huonoina päivinä toivot vain ajavasi itsesi kaljuksi ja viettäväsi loppuelämän pipo päässä?
Tämä kuva suorastaan hehkuu sitä ärtymystä, mitä koen itsekin monena aamuna. Omat luonnonkiharat hiukseni ovat luonnostaan karheat ja kiharat, jotka vetävät kuin magneetit puoleensa takkuja. Aamulla hiukset voivat näyttää hyviltä, ovat sileät ja pehmeät, mutta ulos menessä..BUFF! ja ne ovatkin jo ihan sekaisin. Kaikkea tätä ei auta sekään, että hiusten latvat ovat täynnä kaksihaaraisia. Ehkä se on luonnollista tämän tyyppisille hennoille hiuksille, mutta ei niistä voi olla tykkäämättäkään!



















Kaikki minut tuntevat tietää kuinka addiktoitut olen hiuksiin. Tykkään etsiä kaksihaaraisia latvoista, näen ihmisillä ensinmäiseksi hiukset, tykkään bongailla ihmismassoissa ihmisten hiuksia, olen kiinnostunut hiustuotteista, tykkään värjätä hiuksia(kokeiltu on niin oransseja kuin punaisia), ihailen ihmisiä joilla on pokkaa värjätä hiuksensa kirkkaiksi tai olla värjäämättä. Olen itse edelleen ihan lumoutunut punaisista hiuksista, vaikka tiedän kokemuksesta että ne eivät sovi mulle muuten kuin hiukset laitettuina. Huh, arvostan niitä jotka todella jaksavat tehdä sen työn, että jaksavat pitää punaista väriä yllä. Se vie nimittäin aikaa että rahaa!
Entä millaset ne omat unelma hiukset sitten ovat? Olen jo pidemmän aikaa unelmoinut ruskeista hiuksista. Ne näyttävät monien vaatteiden kanssa mielestäni blondeja paremmalta, sekä ovat helppohoitoisemmat eivätkä rasita hiuksia värjäyksenä yhtä paljon kuin vaalennus. Catherine Middletonilla on aivan upen väriset hiukset! 
Ruskean hiusvärin lisäksi olisi enemmän kuin upeaa omistaa paksut ja pitkät hiukset, jolloin kiharat hiukseni pääsisivät oikeuksiinsa. 
Alison Sudolin upee punanenväri!
Kuinka sitten saavuttaa tämä mahdottomalta tuntuva unelma? No, kärsivällisyyttä siihen ainakin tarvitaan ja huimasti! Ite yritän välttää turhaa hiusten kärtsäystä suoristusraudalla,  käytän paljon hoitoaineita ja yritän olla värjäämättä hiuksia liian useasti. 
Nyt olen suunnitellut kokeilevani hiustenkasvua edistäviä tabletteja. Koska lompakko sanelee ehdot, täytyy projekti suorittaa halvempien tuotteiden kanssa. Postausta tulee aiheesta sitten vähän myöhemmin, jossa kerron toimiko kauppalistassa löytyväni tuote kuinka hyvin.
Kuvat löydetty google-kuvahausta, ja weheartit:sta



2 kommenttia:

  1. Kannattaa kokeilla Aussien tuotteita, mulla ainaki toiminu tosi hyvin ja niitä löytyy kaikentyyppisille hiuksille! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti vinkistä! oot tainnuki mainita niistä joskus (=

      Poista